ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:
1.Използването на Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM” означава,че вие (наричан Потребител) сте съгласен и приемате условията на сайта,което става с вашата регистрация.

ПОРЪЧКИТЕ (ПРИ НАЛИЧИЕ НА ВСИЧКИ ИЗБРАНИ АРТИКУЛИ) СЕ ИЗПРАЩАТ НА СЪЩИЯ ДЕН,В КОЙТО СА НАПРАВЕНИ САМО В РАБОТНИ ДНИ.ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ИЛИ В ПРАЗНИЧНИ ДНИ СЕ ИЗПРАЩАТ В ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН СЛЕД ПОЧИВНИТЕ ДНИ!АКО ИСКАТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ПОРЪЧКА, МОЛЯ ДА ГО НАПРАВИТЕ НА НАШИЯ ТЕЛЕФОН 088 450 0411 В ДЕНЯ В КОЙТО Е НАПРАВЕНА!

2.При попълване на електронната форма за регистрация Потребителят е длъжен да предостави верни данни,както и да ги актуализира в седем дневен срок от тяхната промяна.В случай,че Потребителя предостави неверни данни или не отрази промените в срок,детски магазин „VESELOTOMECHE.COM”не носи отговорност за не получаването на заявената от Потребителя стока.

3.Всеки един регистриран Потребител е обвързан с общите условия за цялото време на ползване на сайта,от неговото начално влизане до неговото напускане.

4.Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM”си запазва правото да променя общите условия и те стават валидни от момента на публикуването им.

5.Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM” има право да ви изпраща електронни писма,за да ви запознава с възможни промени,нови стоки и промоции.

6.При направена покупка от Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM” ние поемаме отговорността за доставката на стоката,на цената,вида,материята,марката и бройката упомената от Потребителя.Потребителят е длъжен да заплати стоката при доставката,за момента само с наложен платеж.

7.В случай,че Потребителя не бъде намерен в срока за доставка на посоченият от него адрес или не бъде осигурен достъп за предаване на стоката в този срок Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM” се освобождава от задължението си да достави заявената стока.

8. Всяка поръчка от страна на потребителя на Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM” има силата на договор между двете страни, като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Потребителя за сключване на договора.

9. Условия за отказ от извършена поръчка:

Вие имате право да се откажете от извършената поръчка. Това може да стане по два начина:

9.1 Ако поръчката ви още не е изпратена,може да ни информирате за отказа ви по телефона на номер 0884500411 или да ни изпратите имейл на veselotomeche@gmail.com,за предпочитане в същия ден.

9.2 В случайте когато поръчката ви вече е изпратена ви се удържа сумата за транспорт в двете посоки (изпращане от нас и връщане на стоката).

10. Условия за връщане на закупена стока, замяна или поправка на получена стока, връщане на сумата на плащането (напълно или частично)

10.1 В случаите когато сте получили поръчката си и искате да се откажете от нея – това може да стане в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката.В този случай, транспортните разходи в двете посоки са за ваша сметка.

10.2 В случаите когато сте получили дадена стока,но искате да я замените,това може да стане като ни изпратите стоката,която искате да бъде заменена и ни уведомите (по е-майл или по телефон) новата стока която искате да ви бъде изпратена, точния размер и цвят.Транспортните разходи в двете посоки в този случай са за ваша сметка.

10.3 При невъзможност за спазване на условията по поръчката от наша страна (изчерпан размер, цвят или продукт),след изричното съгласие на клиента може да му бъде предоставен сходен продукт със същото или по-добро качество.

10.4 „ЕМЕЛИНА ИНТЕРТРЕЙД ЕООД“,в качеството си на собственик на сайта www.veselotomeche.com,възстановява суми по върнати поръчки с наложен платеж,при получаване на върнатата стока в куриерския офис.
Сумата се връща само срещу върнат продукт,чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен.Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват.

11. Изисквания към стоката при връщането и:
Стоката трябва да бъде в оригиналната опаковка, без отстранен етикет и без следи от употреба и обработка – пране, гладене.

12.Всеки Потребител може да направи промени в своята заявка преди и след депозирането й, като ни информира за това.

13.Всяка заявка се извършва на български език, на кирилица.

14.Всички цени са крайни и в български лева.

15.Потребителят трябва да полага всички грижи и да предприема мерки за опазване на своята парола. Потребителят е длъжен да обезщети Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM”за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата, при използване на същата.

16.Потребителят може по всяко време да поиска заличаване на регистрацията си.В този случай заличаването се извършва само след изпълнение на всички валидно направени заявки и съответно заплащане на дължимата цена.

17.За всички въпроси неуредени в тези условия се прилага българското законодателство.

Условията за ползване на Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM”са съгласно изискванията на Комисията за защита на потребителите.С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към Детски магазин „VESELOTOMECHE.COM”са неавансови, а преди изтичане на срока от седем работни дни ,в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени на стоки и доставка са крайни и с включен ДДС.